Taron™ Aktivt Slamfilter - En Komplett Lösning för Avancerad Vattenrening

Öka kapaciteten för biologisk behandling och uppfyll utsläppsgränser på minimal yta
Taron™

Varför Välja Taron™ Aktivt Slamfilter?

Taron™ erbjuder en modern lösning för biologisk behandling som effektiviserar avloppsreningen inom begränsade utrymmen och budgetar, möjliggör expansion och uppfyller strikta miljökrav.

Huvudegenskaper och fördelar:

  • Effektiv fasta partikelseparation: Eliminerar behovet av sekundär klarning, minskar utrymmesbehovet för aktiverat slambehandlingsprocesser och optimerar den biologiska processen.

  • Högkvalitativt utloppsvatten: Direkt från aktiverat slam, vilket möjliggör att reningsverk kan uppfylla utsläppskraven och expandera kapaciteten på en kompakt yta.

  • Anpassningsbar och enkel integration: Kan installeras i befintliga biologiska behandlingstankar eller externa tankar för att minska byggbehov och integreras smidigt i olika aktivt slamprocesser, oavsett om det gäller nybyggnation eller uppgraderingar av anläggningar.

Anpassningsbar och Framtidssäker Teknologi

Anläggningen är utformad för att enkelt integreras i olika processkonfigurationer, oavsett om det gäller nyinstallationer eller uppgraderingar, och erbjuder en hållbar lösning för framtida utmaningar.

Komplett Lösning från Xylem Rental

Vi hyr ut Taron™ anläggningen som en "nyckelfärdig" lösning, inklusive projektering, installation, och service under hela uthyrningsperioden, för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet.

Kontakta Oss för Personlig Rådgivning

Kontakta oss